29 Mayıs 2013 Çarşamba

İzlemekte Olduklarım: Dating Agency; Cyrano

Yeni Flower Boy draması haberleri yayılır da Yuna sessiz kalır mı? (Bu haberi yapmak için geç kaldığım gerçeğini görmezden geliyoruz.) Kore dizilerinin başına gelen en güzel şeylerden biri şu flower boy dizileri... Bilmeyenler için, flower boy -ya da resmî adıyla Oh!Boy- tvN isimli bir kablolu kanalın yakışıklı genç erkeklerden oluşan diziler serisine verdiği isim. Ancak bu dizilerin en büyük özelliklerinden birisi gerçekten enfes senaryoları ve anında bağ kuracağınız anlamlı karakterleri olması. Flower Boy Ramyun Shop ile başlayan seri, mükemmel ve favori Kore dizilerimden olan Shut Up! Flower Boy Band ile devam etmiş ve en son da Flower Boy Next Door ile kalbimizi ısıtmıştı.
Şimdi de Dating Afency; Cyrano ile yakışıklı erkeklerimiz, ve umarız,  enfes senaryolar ve karakterler geri döndü. Cyrano Agency filminden uyarlama olan dizimiz, film de bir webtoondan uyarlamaydı gerçi, eski bir tiyatroyu kurtarmak amacıyla para kazanmak için çöpçatanlık yapan bir şirketin hikayesini anlatıyor. Oyuncular olarak ünlü oyuncu Lee Jong Hyuk, SNSD'den Choi Soo Young ve karizmatik Lee Chun Hee'yi başrolde izliyoruz. Onlara Jo Yoon Woo ve sabah uyandığımda yatağımda yanımda görmek istediğim insanlar listesinde bulunan Hong Jong Hyun eşlik ediyor. (Direkt tüm White Christmas oyuncuları listemde bulunmakta. Evet, Esom dahil.)
İlk bölüm son derece eğlenceliydi. Birkaç bölüm sonra diziye tam olarak ısınıp ısınmadığıma karar verebilirim sanırım. Gerçi, eğer söz konusu Flower Boy serisi ise sorgulamadan diziye dalacak bir insanım ben. (Shut Up! Flower Boy Band içime sonsuza dek işledi.) Umarım hayal kırıklığına uğramam. En iyisi tahtaya vuralım ve dizinin tadını çıkaralım.

2 yorum:

  1. Tam dizi yokluğu hissediyordum. Kore ile eş zamanlı takip edince birden kendimi de kaptırmıyorum iyi oluyor. İyi ki haber ettin. Umarım güzel olur dediğin gibi. :D

    YanıtlaSil
  2. Evet evet! Özellikle sınav zamanları Kore ile eş zamanlı takip etmek güzel oluyor. Hem Kore dizisi ihtiyacını gideriyorsun, hem de sınava çalışman gerekirken "Bir bölümcük daha," diyip kendine işkence etmiyorsun. :D

    YanıtlaSil